Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor

Змејот и принцезата... во металот


*POWER METAL
Протагонистот ќе дојде на бел еднорог, ќе го избегне змејот, ќе ја спаси и ќе води љубов со неа во волшебната шума.
* THRASH METAL
Протагонистот ќе дојде, ќе го убие змејот, ќе ја спаси принцезата и ќе ја ебе.
* HEAVY METAL
Протагонистот доаѓа на Харли, го убива змејот, пие пиво и ја ебе принцезата.
* FOLK METAL
Протагонистот доаѓа со неколку пријатели што свират армоники, виолини, флејти и многу други чудни инструменти, змејот заспива (поради танцувањето). И на крај сите си одат… без принцезата.
* VIKING METAL
Протагонистот доаѓа на брод, го убива змејот со својата моќна секира, му ја дере кожата на змејот, го јаде змејот, ја силува принцезата, ја ограбува и го спалува замокот пред да си отиде.
* DEATH METAL
Протагонистот го убива змејот, ја ебе принцезата, ја убива и си оди.
* BLACK METAL
Протагонистот доаѓа на полноќ, го убива змејот и го наденува на колец пред замокот. Ја содомизира принцезата, и ја пие крвта во ритуални сврхи и ја убива. Потоа и неа ја наденува до змејот.
* GORE METAL
Протагонистот доаѓа, го убива змејот и му ги истура цревата пред замокот, ја ебе принцезата и ја убива. Потоа го ебе лешот на принцезата, и го распорува стомакот и и ги јаде цревата. Па го ебе лешот уште еднаш, го спалува и го ебе уште еднаш за крај.
* GRIND METAL
Протагонистот доаѓа, вришти нешто неразбирливо 2 минути и си оди…
* DOOM METAL
Протагонистот доаѓа, го гледа змејот и си мисли дека никогаш нема да може да го победи. Паѓа во депресија и се самоубива. Змејот го јаде него и принцезата за десерт. И тоа е крајот на тажната приказна.
* GOTHIC METAL
Принцезата, во сомотен костум, почнува да пее сопрано. Протагонистот го завршува дуетот додавајќи го ѕверскиот дел, а змејот свири на флејта. Несакајќи ја проголтува флејтата и ги спалува убавицата и ѕверот и се задушува. Нивните души се проколнати на вечно страдање во пеколот.
* PROGRESSIVE METAL
Протагонистот доаѓа со гитара и свири соло едно 26 минути. Драгонот се самоубива од досада. Протагонистот доаѓа до собата на принцезата и свири уште едно соло со сите техники што ги научил минатата година на конзерваториумот. Принцезата му бега, барајќи го HEAVY METAL протагонистот.
* INDUSTRIAL METAL
Протагонистот доаѓа со замастен капут, му покажува среден прст на змејот и на крај обезбедувањето го брка од земјата на бајките.
* SPEED METAL
Одеднаш се појавува, кратко соло, змејот збунет, некој вришти чудни работи, принцезата сфаќа дека е дефлорирана, змејот и принцезата се уште го бараат виновникот.
* CHRISTIAN METAL
Протагонистот наминува на враќање од црква и му пее лигава power балада на змејот за тоа колку Исус го сака и дека змејот треба да се огледа на него. Змејот се похристијанчува, а кога принцезата ќе се обиде да му „заблагодари“ на протагонистот овој и враќа „Извини, јас не верувам во предбрачен секс.“
* GLAM METAL
Протагонистот доаѓа. Змејот му се гази од смеење на изгледот и го пушта да помине. Овој и ја краде шминката на принцезата и пробува да го офарба замокот розово.
* BATTLE METAL
Протагонистот доаѓа со легија храбри војници, воени кочии и дузина елитни воини. Како мајстор-тактичар го опколува змејот и опсадата трае 6 дена и 6 ноќи. Принцезата умира од досада.
* NU METAL
Протагонистот доаѓа во скапан Сто-кец и се обидува да се бори со змејот, ама умира кога широките пантолони ќе му се запалат.
* EMO
Протагонистот го гледа змејот и кенка колку тешко ќе му биде да ја натера принцезата да се заљуби во него. Змејот го јаде. Принцезата е пресреќна, бидејќи и онака бил плачливо педерче.
*СТОНЕР МЕТАЛ
Доаѓа протагонистот ја убива принцезата и го ебе змејот.
*SHOCK Metal
Протагонистот доаѓа на полноќ, змејот го здогледува и од страв добива инфаркт и умира на лице место. Токму кога принцезата се подготвува да му се даде, протагонистот прави бизарни потези со телото, и кажува дека заедно со сите богови може да идат у пичку матер, и си заминува од земјата на бајките.

Назад

Copyright © 2018. All right reserved.