Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor

Водич за слабеење


Водач за горење на калориите и број на калории кои се трошат со следниве активности:

Додавање бензин во оган
160
Проаѓање покрај јарец со рогови
300
Газење врз документите на работа 100
Дување во труба
50
Јадење на чавка
500
Отварање конзерва со црви
650
Да стартуваш една топка да се врти
8
Буткање на знаците СТОП по улиците
100
Ставање на ногата во уста
200
Гледање порно филм
400
Секс ( 1 час ), ако сте од доле
150
Секс ( 1 час ), ако сте од горе
230
Кога мислиш дека тој/таа те изневерува
1000
Фрлање ѓубре во најдалечниот контејнер
200
Да викаш “не можам да држам диета“
0.01
Да ве силува некој ружен
3000
Да ве силува некој убав
800
Да ве силува некоја странска ТВ звезда
180
Плукање по улица
5
Одење по голема нужда
60
Да бришеш трошки од маса после јадење
35
Броење на јајца пред да ги скршиш
3
Виткање на флопи дискета
10
Повраќање
120
Перење теписи
210
Газење бос врел песок
360
Мастурбирање
50
Избрзување со заклучоци
100
Голтање на гордоста
50
Зјапање по згодни девојки на улица
20
Форматирање на хард дискот
110
Качување по ѕидови
150
Расфрлање на дебелината наоколу
50-300
Трчање наоколу во круг
350
Балансирање со книги
25
Инсталирање Windows
350
Да читаш вакви глупости
15

Назад

Copyright © 2018. All right reserved.