Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor

Ритуали на состаноци


Белите жени:
Прв состанок: Ти дозволува да ја бакнеш за добра ноќ.
Втор состанок: Можеш да ја испофајќаш и да се муваш со неа.
Трет состанок: Имаш секс, но само во мисионерска позиција.

Ирските жени:
Прв состанок: И двајцата се очукувате и имате секс.
Втор состанок: И двајцата се очукувате и имате секс.
Дваесет годишнина: И двајцата се очукувате и имате секс.

Италијанските жени:
Прв состанок: Ја носиш во театар, а потоа во скап ресторант.
Втор состанок: Ги запознаваш нејзините родители, а нејзината мајка прави шпагети.
Трет состанок: Имате секс, таа сака да се омажи за тебе и инсистира на 3 каратен прстен.
Пет годишнина: Веќе имате 5 деца и ја мразите помислата на секс.
Шест годишнина: Си наоѓаш љубовница.

Еврејските жени:
Прв состанок: Добиваш експлозивно фелацио.
Втор состанок: Добиваш неверојатно фелацио.
Трет состанок: И кажуваш дека сакаш да се ожениш за неа и никогаш повеќе не добиваш фелацио.

Кинеските жени:
Прв состанок: Ја носиш на скапа вечера и ништо не се случува.
Втор состанок: Ја носиш на уште поскапа вечера и повторно ништо не се случува.
Трет состанок: Не стигнуваш ни до третиот состанок, а веќе знаеш дека ништо нема да се случи.

Индијските жени:
Прв состанок: Ги запознаваш родителите.
Втор состанок: Договарате датум за свадба.
Трет состанок: Свадба.

Црните жени:
Прв состанок: Ја носиш на скапа вечера.
Втор состанок: Ја носиш неа и нејзините другарки на скапа вечера.
Трет состанок: И ја плаќаш киријата.
Десетти состанок: Бремена е ... и не е твое.

Мексиканските жени:
Прв состанок: Ја носиш на скапа вечера, се очукувате со текила и имате секс на задното седиште.
Втор состанок: Бремена е.
Трет состанок: Се вселува кај тебе. По една недела се вселуваат нејзината мајка, татко, другарка, нејзините две сестри, братот, сите нејзини деца, нејзината баба, мајката на девојката на најзиниот татко, нејзините братучеди, дечкото на нејзината сестра и трите деца.. и јадете ориз и грав до крајот на животот во вашиот скромен дом, кој сега наликува како од шпанска серија.

Поентата?

Како може да не ги сакате ирските жени :)


Назад

Copyright © 2018. All right reserved.