Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor

Неколку добри причини да одбегнувате секс1. Никогаш не треба да им дозволите да ве видат испотен(а).
2. Вашите родители може да се освестат дека веќе не сте 12 годишни
3. Може да ви се допадне
4. Последици од орален секс
5. Може да доживеете голема страст или не дај боже љубов
6. Влакната по телото
7. Вашите цимери или соседи не можат да живеат во толкава врева
8. Не останаа многу пари за истражување и наоѓање на лекови за гадните
венерични болести
9. Законот против абортуси
10. Мора постојано да се грижите за недостатокот на оргазми
11. Премногу лепливо
12. Хетеромажи кои постојано прашуваат "Дали сврши???"
13. Некој мора да спие на мокро после тоа
14. Вадење на кондомот
15. Во хорор филмовите луѓето што водат љубов секогаш први ги убиваат
некои манијаци со маски и секири
16. Ја сакаш ама не си заљубен во неа
17. Испуштање на звуци кои не се предвидени да ги испушта човечко тело
18. Може да кажете погрешно име
19. Немате со кого да водите љубов (секс)
20. Уништен тепих.


Назад

Copyright © 2018. All right reserved.