Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor

Машки и женски речник

МАШКИ РЕЧНИК – што всушност мислат жените:

Да = Не
Не = Да
Можеби = Не
Жал ми е = Тебе ќе ти биде жал
Ние требаме = Јас сакам
Одлучи се = Одлуката не е тешка
Прави како сакаш = За ова ќе ми платиш
Мора да разговараме = Морам да ти се пожалам нешто
Направи како сакаш = Не сакам да го направиш тоа
Не сум лута = Секако дека сум ти лута, морону !
Денес си баш фин спрема мене = Да не мислиш пак на секс
Ми пречи светлото = Имам проблеми со фигурата
Кујната не е баш практична = Сакам нова куќа
Сакам нови завеси = И теписон, и тапети и …!
Ме сакаш? = Сакам нешто скапо
Колку ме сакаш? = Направив нешто многу лошо.
Уморна сум = заеби, нема секс вечерва
Што ти е сега? = Што зар пак сакаш да имаме секс.
Мораш да научиш да комуницираш = Едноставно согласи се со мене
Ќе бидам готова за минута = Имаш уште доста време на располагањеЖЕНСКИ РЕЧНИК – што всушност мислат мажите:

Гладен сум = Гладен сум
Уморен сум = Уморен сум
Убав фустан = Супер цицки
Што е проблемот? = Не можам да поверувам дека од мравка правиш слон.
Што е проблемот? = Низ кои недефинирани трауми поминуваш сега.
Да, супер ти е новава фризура = Минатиот пат ти беше подобра.
Ми се свиѓа твојата нова фризура = 50 ДМ а ништо не е сменето!!!
Сакам да се омажиш за мене? = Сакам да е нелегално да легнеш со други.
Да ти се јавам после? = Сакам да имам секс со тебе.
Сакаш ли да играме? = Сакам да имам секс со тебе.
Што е со тебе вечерва? = Ништо од сексот вечерва а ?
Досадно ми е = Ај да имаме секс одма.
Те сакам = Сакам да имаме секс веднаш.
И јас те сакам тебе = ОК ти реков, ај сега да имаме секс.
Ајде да си правиме муабет = Сакам да мислиш дека имам добра душа, можеби тогаш ќе сакаш да имаме секс.

Назад

Copyright © 2018. All right reserved.