Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor

Кој како моча ?


Нареден пат кога ќе одите во јавно WC посматрајте ги следните типови на посетители:

Возбуден тип
Пантолоните се испревртени, не можат да ја најдат дупката, ги кинат пантолоните во лутина, пуштаат неколку капки во гаќи.

Љубопитен тип
Погледнува преку писоарот кај другиот до него за да го ѕирне и неговиот алат.

Вообразен тип
Моча со главата дигната нагоре и испушта звуци во знак на олеснување

Паметен тип
Моча без да го држи пенисот, се покажува со тоа што во исто време ја разлабавува краватата, често ги помочува кондурите.

Несигурен тип
За секоја сигурност, откопчува пет копчиња а само две ќе завршат работа.

Детски тип
Гледа во меурчињата што се прават од урината додека моча.

Лош тип
Моча од еден метар далечина, пола по ѕидот, пола во писоарот.

Напиен тип
Го вади, гледа два, го трга едниот настрана и моча в гаќи.

Срамежлив тип
Ги избегнува писоарите и оди да моча во кабина.

Дружељубив тип
Им се придружува на пријателите за мочање без разлика дали му се моча или не.

Љубопитен тип 2
Пушта полека и тивко капка по капка гледајќи насекаде околу себе.

Научник
Чита весник додека моча.

Ефикасен тип
Чека додека не му се оди по голема нужда и ги прави и двете работи наеднаш.

Економичен тип
Го удира алатчето од страните на писоарот за да ги отстрани капките.

Загрижен тип
Не е многу сигурен во себе, кришум погледнува во писоарот додека моча.

 


Назад

Copyright © 2018. All right reserved.