Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor

Евергрин графити

Неколку “општи“:

“Линијата е зафатена, шмркајте подоцна“
“Не трчајте по жени за да не се судрите со оние што бегаат од нив“
“Кој работи тој греши ... рече петелот и се симна од патката“
“Ебете се педери! Ама тивко оти спијам“
“Онади за да не те онадат“
“Инцест - игра за целото семејство“
“Не се враќам - Леси“
“Есмералда е педер“
“Неспособните се толку способни што можат да ги онеспособат способните“
“Лажната вистина е болна за вистинската лага“
“Шо е убав овој свет, онде гомно овде цвет“
“Да се војува за мир, е исто ко да се ебе за невиност“
“РИСТО ВРТЕВ ама не беше дома !“
“Жена не е жена ако не е жена“
“Ако кокаинот е дрога тогаш јас сум наркоман“
"Ветерот дува, зашто не и ние!"
"Сексот е револуција во која страдаат само невините!"
"Зошто го стоирв ова ѕидот е невин!"
"Фала богу што сум атеист!"
"Џабе фарбаш!"
"Навивам за Којотот!"
"Денес е тешко да се биде глуп, има голема конкуренција."

Неколку политички:

“Снешка дај му, ни ја еба државата“
“Изборите не менуваат ништо. Доколку би менувале ... би ги забраниле!“
“Некој пие од радост, некој од тага, а Бранко ... од сабајле“
“Циле пуканка“
“ ... и уште се викаме држава“
“Не можат тие да не ебат, колку што можеме ние да издржиме“
“Пролетери од целиот свет ИЗВИНЕТЕ!!! - Карл Маркс“
“Доста, тачи е ерген“
“Брат брата не рани - лебот 32 денари“
“Кљусев има ебола“

И неколку од јавните WC-a:

“Нашата иднина е во твои раце“
“Дојди поблиску., пократок е одошто мислиш“
“Јас не сум педер ! Ама мојот дечко е.“
“Пред да пуштиш вода фати се за нешто ... водата влече гомна!“
“Ми се ебееееее, ми се рика!“
“90% од се е СРАЊЕ!“
“Се е срање освен мочањето, а и мочањето е срање кога мочаш во ветер“

 


Назад

Copyright © 2018. All right reserved.