Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor

Зошто не го направивме тоа ?

До мојата мила сопруга,

За време на мината година, се обидов да водам љубов со тебе 365 пати. Успеав само 12. Подолу се наведени причините зошто не успевав во тоа почесто.

1. Чисти се чаршавите - 54 пати
2. Премногу е доцна - 17 пати
3. Изморена сум од купување цел ден - 49 пати
4. Премногу е рано - 20 пати
5. Многу е жешко - 15 пати
6. Се преправаше дека спиеш - 15 пати
7. Ќе не слушнат соседите - 3 пати
8. Главоболка - 22 пати
9. Сончаница - 7 пати
10. Ќе не слушне мајка ти - 9 пати
11. Не сум расположена - 43 пати
12. Ќе го разбудиме бебето - 17 пати
13. Ќе гледам филм - 6 пати
14. Бев на фризер, ќе ми се расипе косата - 5 пати
15. Имам температура - 16 пати
16. Погрешно време во месецот - 36 пати
17. Треба да станам рано - 19 пати

Од тие 12 пати кои успеав, активноста не беше задоволителна бидејќи 2 пати ти само лежеше, 4 пати ме потсети дека има дупка на таванот, 3 пати ми рече да побрзам и да завршам со тоа, 2 пати требаше да те разбудам и да ти кажам дека завршив, еднаш се исплашив дека те повредив бидејќи почуствував како се мрдна.

Одговор:

На мојот мил сопруг,

Мислам дека ги збуни малку работите. Еве ги вистинските причини зошто не доби повеќе од 12 пати.

1. Дојде дома пијан и проба да ја е*еш мачката - 15 пати
2. Не дојде дома воопшто - 36 пати
3. Дојде предоцна - 33 пати
4. Ти омекна пред да влезеш во мене - 44 пати
5. Работеше до доцна - 58 пати
6. Требаше да станеш рано за да играш фудбал - 29 пати
7. Си се степал со некого и те удрил по јајца - 2 пати
8. Си го фатил пенисот во патентот од пантолоните - 4 пати
9. Беше настинат и ти течеше носот - 3 пати
10. Го изгоре јазикот од топло кафе - 3 пати
11. Имаше трн во прстот - 2 пати
12. Сврши во пижами додека читаше playboy - 16 пати
13. Гледаше фудбал на телевизија - 98 пати
14. Те болеше задникот од хемороидите - 10 пати


Назад

Copyright © 2018. All right reserved.