Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor

Зошто интернетот е како пенис- Може да биде дигнат или спуштен. Позабавно е кога е дигнат ама многу малку корисни работи ќе завршиш.

- Во подалечното минато единствено беше наменет за пренос на материјали кои се од витално значење за опстанокот на човештвото. Некои луѓе и денес мислат така ама повеќето го користат најчесо за забава.

- Нема врска со наука и нема меморија. Ако го оставиш да си работи со можностите што ги има нон-стоп ќе повторува исти глупави работи.

- Овозможува интерактивен контакт со други луѓе. некои луѓе го сваќаат тоа интерактивното многу озбилно а други не. Проблемот е што најчесто не знаеш со каков човек си имаш работа се додека не е прекасно да се повлечеш.

- Ако не примениш соодветни заштитни мерки пренесува вируси.

- Нема свој мозок па го користи твојот. Ако премногу го употребуваш ќе сватиш еден ден дека повеќе не можеш да размислуваш без него.

- Му придаваме многу поголема важност отколку што е неговата вистинска големина и можност за влијание.

- Ако не внимаваш што правиш со него можеш да си навлечеш голема беља.

- Некои типови го имаат некои не

- Оние што го имаат ќе ги уништиш ако им го скинеш

- Оние што го немаат мислат дека е играчка и дека не е вреден толку колку што го прават оние што го имаат. Како и да е оне што го немаат би сакале да пробаат како е да го имаат.

- Еднаш кога ќе почнеш да си играш со него не можеш да запреш! Некои луѓе би си играле по цел ден да не треба да работат.


Назад

Copyright © 2018. All right reserved.