Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor


Упатство за користење на новите банкоматиСо новиот Drive-in Банкомат можат да се подигнат пари без да се напушти колата

1. Инструкции за мажи

Застанете до банкоматот
Ставете ја картичката во автоматот и внесете го кодот
Впишете ја посакуваната сума
Земете ја картичката, парите и сметката
Возете

2. Инструкции за жени

Возете право до банкоматот
Вратете се малку назад за да прозорот ви дојде поблиску до автоматот
Запалете ја повторно колата
Спуштете го прозорот
Пронајдете ја ташната и истурете ја целата на седиштето за да ја најдете картичката
Побарајте го несесерот со шминки и поправи го карминот.
Отворете ја вратата од колата за да дојдете поблиску
Ставете ја картичката во автоматот
Вратете ја картичката и свртете ја на правата страна
Побарајте го нотесот и прочитајте го кодот
Внесете го кодот
Притиснете “погрешно“ и внесете го повторно
Внесете го износот
Поправете ја шминката
Земете ги парите и сметката
Повторно испразнете ја ташната и пронајдете го новчаникот за да ги ставите парите
Проверете ја шминката
Возете два метри
Вратете се до Банкоматот
Земете ја картичката
Запалете го возилото и подигнете го прозорот
Возете неколку километри
Спуштете ја рачната кочница

Назад

Copyright © 2018. All right reserved.