Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor

Типолошка определба на жена во креветАстматичарка : "Ухх... уххх...угххх..."

Ветеринарка: "Дај ми го, бику мој, дај ми го..."

Учителка: "Да...така...многу добро...правилно...одлично!"

Убица: "Ако сега престанеш, ќе те убијам!"

Навивачка: "Издржи...ајде...уште..."

Неинформирана: "Што е тоа?...Зошто?...Што правиш? "

Оптимистка: "Да...да...дааа..."

Песимистка: "Не...не...неее..."

Сообраќајна техничарка: "Малку десно...не, не...малку нагоре...напред..."

Верничка: "О боже мој...о боже мој..."

Самоубијка: "Ох, умирам...ох,умирам..."

Компјут. администраторка: "OK...OK...OK..."

Учителка по англиски
: "Ohhh, yes...ohhh, God..."

Видовита: "Осеќам дека доаѓа...блиску е...еве го... умпфгррр!!!"

Уплашена: „Леле што ми прави... леле што ми прави“

Математичарка: "Повтори... повтори..."

Материјалистка: „Тоа злато... тоа злато мое“

Невина: “Ааааа.. ме болиии..аааа“


Назад

Copyright © 2018. All right reserved.