Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor

Осумнаесет најчести лаги

Осумнаесет најчести лаги кои ги кажуваат мажите на жените:

1. Се заљубив во тебе за еден момент.
2. Немам ни една минута време.
3. Секако дека ќе гледам да ти се јавам.
4. Ме подсетуваш на Мила Јововиќ.
5. Воопшто не запазив како изгледа таа жена.
6. Не можам да се сетам кога последен пат сме воделе љубов.
7. Сексот не е најважната работа за мене.
8. Ќе бидам внимателен.
9. Нема да пијам.
10. Ќе разговараме за тоа подоцна.
11. Ти си поважна од работата.
12. Доколку некогаш посакам да се оженам, ќе се оженам со тебе.
13. Доволно ми е само де те држам во прегратка.
14. Ти си се што сум сакал отсекогаш.
15. Не сум уплашен.
16. А не сум ни луд.
17. Погрешен број беше тоа.
18. И јас те сакам.

Осумнаесет најчести лаги кои жените им ги кажуваат на мажите:

1. Не ја добив твојата порака.
2. Навистина ми се допаѓаш, ама се јави прекасно
3. Со тебе за прв пат доживеав нешто посебно.
4. Обожувам кошарка.
5. Обожувам фудбал.
6. Ти си најдобриот љубовник до сега што сум го имала .
7. Ти си најзабавниот маж.
8. Не ни е потребен прстен за да би имале добра врска.
9. Не си крив ти, туку јас.
10. Не грижи се, за тој проблем никогаш не разговарам со пријателките.
11. Само ти се чини дека ќелавиш.
12. Нема да полудам се додека си ти добар.
13. Не сум луда.
14. Само сум уморна.
15. Овој месец не добив менструација.
16. Зошто да не бидеме само пријатели.
17. Не се секирај, не зборам за тоа со другарките.
18. И јас те сакам.


Назад

Copyright © 2018. All right reserved.