Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor

Неколку совети за жените - факти за мажите

1. Две пива и сендвич на фудбалски натпревар може да се третираат како вечера.
2. Ако се гледате наутро и навечер, па баш и не мора да се гледате и преку ден.
3. ТАПЧО е оној паметниот.
4. Можете да им помогнете на мажите во чистење, пазарување, работа во двор...
5. Работи за кои треба да ги оставите сами - да откријат каде сте, да играат карти, да пушат цигари и да си одберат пиво.
6. Чорапи, по дефиниција, не се сметаат како подарок.
7. Мажите ги полеваа цвеќињата, и тие пак овенаа. За ова нема логичко објаснување, ама така е.
8. ПУЦВАЛ е оној ќелавиот.
9. Романтична вечера е добар роденденски подарок. Влезница за фудбалски натпревар уште подобар.
10. НЕ, не може ти да го држиш далечинскиот управувач.


Назад

Copyright © 2018. All right reserved.