Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor

Неколку совети за мажите - факти за жените

1. Сакаат да купуваат. Тоа е единствената област во која чувствуваат дека имаат контрола.
2. Сакаат да плачат. И нема да го прават тоа доколку знаат дека не ги слушате.
3. Немаат потреба од секс толку многу како мажите. Тоа е затоа што за нив сексот е емоционална, а за мажите - физичка потреба. Со самото изјавување желба да спиеш со неа, веќе си и ја задоволил емоционалната потреба.
4. Мислат дека сите пива се исти.
5. Не разбираат зошто мажите ги сакаат компјутерите. Мажите знаат дека не би им требале компјутерите ако жените имаа копче за исклучување.
6. По начинот како јаде сладолет во корнет, може да заклучиш каква е во кревет.
7. Не сакаат искрен одговор на прашањето - “Како изгледам?“
8. Ако не е 8-ми Март а гледаш некој твој другар во цвеќара најдобро е да го почнеш муабетот со “Што си направил...“
9. Ги избегнуваат казните за брзо возење со пцуење. Мажите ги апсат поради тоа.
10. Најсрамно нешто за една жена е на забава да види друга исто облечена како неа. Мажот никогаш нема да рече “Леле види го оној, има ист костум како мојот. Ајде да си одиме оттука!“


Назад

Copyright © 2018. All right reserved.