Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor

Македонски бизнис речник

На запад

Кај нас

 

 

Здраво колега,одамна не сме се виделе

Кај си бе пи*ка ти материна.

Јас не се согласувам по ова прашање

Кој ве е*е сите.

Дозволете да дадам мислење за планот

Сите сте многу глупи !

Господинот е многу образован

Он е голем пе*ер !

Можеби

Како не бе

Малку подолго Ве чекав

Кај си бе да те е*ам ?

Ве молам да се потпишете овде

Ај пљукни тука.

Вашата секретарка е многу љубезна

Ја е*еш ли ти оваа бе ?

Ќе ве молам излезете

Ај, гитла од тука.

Која функција ја има господинот ?

Кој к*р е он тука ?

Мора да се шалите

Ај не сери ?

Верувајте ми

Остај на мене

Неговото мислење не треба да се уважи

Кој го е*е него.

Не сте ги согледале сите факти

Да ти е*ам ќоравиот !

Тој не е вклучен во нашиот програм

Тој е голем сељак.

Господата немаат многу влијание

Може да се пушат!

Овој проект е лесно остварлив

Ова е пичкин дим!

Ќе сметам на ваша подршка

Покривај ми го газов денес

Конструктивна конфронтација

Избуши му ги гумите

Благодарам за вашата забелешка

Ај доста сереш !

Што е со Вас деновиве ?

Шо к*р тие бе?

Вие немате храброст за оваа работа

Немаш ти муда за ова бе!

Не сте во право

Јади гомна

Благодариме

-- нема превод т.е. не постои --

Многу ми е жал, но договорот не успеа

Се отиде у к**ац.

Вие сте многу способни

Те бива пе*ер за некои ствари.

Како сте,одамна се немаме видено

Кај си бе сељак

Не сме заинтересирани за реклама

Кој к*р ќе ни е нас реклама ?

Неможеме да одиме

Кој те е*е бе


Назад

Copyright © 2018. All right reserved.