Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
А Б В Г Д Ѓ Е Ж З Ѕ И Ј К Л Љ М Н Њ О П Р С Т Ќ У Ф Х Ц Ч Џ Ш
Убивање Aко убивате некого на сон - голема опасност, пазете се од себе. Aко вие сте убиени - штета, болест. Aко видите убиен човек - проблеми.

Убиец Aко видите убиец - долг живот.

Убиство Aко чуете за некое убиство или присуствувате на убиство - несреќа, страв.

Увертира Aко слушате увертира - ќе ви се исполнат очекувањата.

Уво Ќе ви измамат некоја тајна. Aко ве боли уво - неповолни новости.

Удар Ако удирате нешто или некого - ве очекуваат големи напори. Ако ве удрат - срам.

Ужас Ако доживеете ужас - пожар, кражба или некоја друга незгода дома.

Уживање Ако уживате на сон - успех на сите подрачја.

Узбуна види - ТРЕВОГА

Узда Ќе ве опоменат поради некоја глупост.

Укор Ако некого укорите - не можат сите да се однесуваат како што сакате вие. Ако ве укорат - непријатности.

Украс Среќен брак.

Украсување Вашите желби веројатно ќе бидат остварени.

Улица Ако се шетате по улица - ќе склопите ново познанство.

Умирање Ако се сонувате мртви - ќе доживеете длабока старост. Ако гледате како некој умира - заминување на драго лице. Ако умирате - патување, промена на околината. Ако умрете, па оживеете - грижи.

Универзитет Ќе биде подобро ако се усовршите во работата.

Униформа Углед и чест. Ако носите униформа - се прикажувате подобри отколку што сте. Искината униформа - неуспех.

Урина Веселба. Ако пиете урина - добро здравје. Ако вршите нужда - загуба. Матна урина - болест.

Урма Љубов. ако јадете урми - ќе бидете сакани. Ако подарувате урми - наскоро со некого ќе бидете во љубов. Ако најдете урми - радувајте се на средбата која следи со една стара љубов. Ако берете урми - обесчестување. Горки урми - венчавање.

Урна Смрт на некое блиско лице.

Урнатини Голема тага, страв од финансиска загуба.

Усна Храмоника Ќе уживате во ситни задоволства.

Усни Свежи, румени усни - среќа во љубовта. Бледи, бескрвни усни - разочарување во љубовта. Усни кои мамат бакнеж - ќе ви се исполнат тајните желби.

Уста Преголема уста - незадоволство. Полна уста - задоволство. Ако ве боли устата - голема непријатност.

Утеха Ако се утешите на сон - имате големи пријатели. Ако не можете да се утешите - ќе добиете помош во неволја.

Утро Се наоѓате на почетокот на некој потфат кој ќе ви успее ако бидете разумни и внимателни. Убаво утро - надежите ќе ви се исполнат. Дождливо утро - кавги и жалост.

Уцена Ако уценувате некого - незадоволство во работата.

Ученик Веселба со децата. Ако сте возрасни, а се сонувате како ученик - неуспех во работата поради вашата неумешност.

Учење Неочекувани, добри вести. Ако ве учат да играте - ќе бидете пофалени.

Училишна Задача Во работата ќе наидете на непредвидени тешкотии.

Училишна Клупа Ако седите на училишна клупа - некоја задача не сте ја ивршиле како што треба.

Училишна Табла Ќе влезете во долгови.

Училишно Ѕвоно Проверете дали се сте направиле за да ви успее потфатот.

Училиште Среќа. Ако одите на училиште - непредвидено задоволство. Училиште полно со деца - грижи.

Учител Лекомисленоста ќе ве упропасти. Ако разговарате со него - ситуацијата ќе ви се среди.

Учителка Некој ќе ви помогне во неволја.

А Б В Г Д Ѓ Е Ж З Ѕ И Ј К Л Љ М Н Њ О П Р С Т Ќ У Ф Х Ц Ч Џ Ш

Copyright © 2018. All right reserved.