Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
А Б В Г Д Ѓ Е Ж З Ѕ И Ј К Л Љ М Н Њ О П Р С Т Ќ У Ф Х Ц Ч Џ Ш
Еден (Број) Среќа.

Единаесет (Број) Среќа.

Едрилица Ве очекува голема радост.

Едро Ве очекува патување. Ако е ново – несреќа на брод или болест на некое блиско лице. Скинато едро - опасност.

Еже Среќа во фамилијата. Ако го допирате - тешкотии. Ако го убиете – ќе ги совладате непријателите.

Езеро Наследство. Ако е матно – зло и губиток. Езеро полно со риби - благосостојба. Разбрането езеро - успех.

Експлозија Непријатно изненадување. Експлозија со оган – голем успех и добиток.

Елен Кај жените - среќа. Ако трча – успех во работата. Ако убиете елен - губиток. Многу елени - гости. Елен без рогови – срамота. Елен со големи рогови - ќе бидеш лут.

Елка Гости.

Еребица Среќа во љубовта. Ако ловите еребици - некој се обидува да ве надмудри.

Ерупција (На Вулкан) Радосно изненадување.

Есен Болест или смртен случај во фамилијата.

Еским Ако видите еским – некој ве лаже. Ако сте вие еским - осаменост.

А Б В Г Д Ѓ Е Ж З Ѕ И Ј К Л Љ М Н Њ О П Р С Т Ќ У Ф Х Ц Ч Џ Ш

Copyright © 2017. All right reserved.