Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
А Б В Г Д Ѓ Е Ж З Ѕ И Ј К Л Љ М Н Њ О П Р С Т Ќ У Ф Х Ц Ч Џ Ш
Џaндap Ќе се сомневаат во вас. Ако разговарате со него - ќе бидете вплеткани во некој спор.

Џokej Многу брзо и лесно ќе ја постигнете целта.

Џамија Ве очекува далечно патување, но внимавајте на незгоди.

Џбун (Грмушка) Пречки на патот до успехот. Зелен џбун - ќе ви биде возвратена љубовта или наклоноста. Ако се пробивате низ џбунови - успех, но со напори.

Џвакање Ако на сон нешто џвакате - залудни ви се сите напори, бидјеќи целта и онака нема да ја постигнете.

Џеб Празен џеб - ќе ви се исполни желбата. Полн џеб - непредивдени трошоци.

Џебен Саат Ситуацијата ќе се среди на ваше задоволство.

Џелат Големи грижи и понижување.

Џепарлак Ќе ви се остварат плановите.

Џигер Среќа.

Џунгла Опасни изненадувања.

Џуџe Не трудете се, потфатот нема да ви успее.

А Б В Г Д Ѓ Е Ж З Ѕ И Ј К Л Љ М Н Њ О П Р С Т Ќ У Ф Х Ц Ч Џ Ш

Copyright © 2018. All right reserved.