Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
А Б В Г Д Ѓ Е Ж З Ѕ И Ј К Л Љ М Н Њ О П Р С Т Ќ У Ф Х Ц Ч Џ Ш
Ќебе За доброто дело нема да добиете признание.

Ќелав Човек Внимавајте на своето однесување ако не сакате луѓето да ви се смеат.

Ќелија Осаменост.

Ќибрит Добивка. Ако палите шкорчиња - пријатно изненадување.

Ќуп Полн ќуп - ќе посакате некого. Празен ќуп - ве очекува непријатно изненадување.

Ќускија (Железен Лос) Успешно ги поминувате пречките.

А Б В Г Д Ѓ Е Ж З Ѕ И Ј К Л Љ М Н Њ О П Р С Т Ќ У Ф Х Ц Ч Џ Ш

Copyright © 2017. All right reserved.