Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
А Б В Г Д Ѓ Е Ж З Ѕ И Ј К Л Љ М Н Њ О П Р С Т Ќ У Ф Х Ц Ч Џ Ш
Љубено Лице Возвратена љубов.

Љубичица Среќа. Ако ги берете - веселба. Ако ги добиете - ви претстои брак. Ако се китите со љубичици - околината ве сака.

Љубов Ако некому изјавувате љубов - партнерот што го сакате не ви е наклонет. Ако некој вам ви изјавува љубов - разочарување.

Љубовен Настан Ќе имате работа со злобни жени.

Љубовно Писмо Ако го добиете - незадоволство. Ако го пишyвате - сплетки.

Љубомора Ако сте љубоморни на сон - ќе направите глупост.

Љубопитност Ако сте љубопитни на сон - ќе чуете некои невистинити работи.

А Б В Г Д Ѓ Е Ж З Ѕ И Ј К Л Љ М Н Њ О П Р С Т Ќ У Ф Х Ц Ч Џ Ш

Copyright © 2017. All right reserved.