Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
А Б В Г Д Ѓ Е Ж З Ѕ И Ј К Л Љ М Н Њ О П Р С Т Ќ У Ф Х Ц Ч Џ Ш
Ѕвезди Ќе се вљубите во лице постаро од вас. Сјајни ѕвезди - добри новости. Матни ѕвезди - лоши новости. Ако ѕвездите се движат долу - среќа. Ако се движат лево-десно - ненадејна смрт. Ѕвезда што паѓа - ненадејна среќа. Ѕвездено небо - радост.

Ѕвер Грижи и страв.

Ѕвечарка Озборување. Ако ве касне - грижи.

Ѕвоно Ако на сон чуете ѕвоно - страв ви е од непријателите. Ако вие ѕвоните - ќе барате совет или помош. Ако нешто ѕвони, а не се слуша - нема да послушате некој совет и тоа ќе ви донесе штета.

Ѕид Ако градите ѕид - свадба. Ако рушите ѕид - ќе имате голема корист. Ако ѕид ви го препречува патот - големи грижи. Ако прескокнете ѕид - ќе уживате во големо задоволство, бидејќи ќе ги победите непријателите.

Ѕидање Ако сами ѕидате нешто - бавно, но сигурно ќе стигнете до целта. Ако гледате како ѕидаат - непријатни вести. Ако нешто заѕидате - ќе зачувате некоја тајна за себе.

Ѕидар Неуспех и загуба на пари.

А Б В Г Д Ѓ Е Ж З Ѕ И Ј К Л Љ М Н Њ О П Р С Т Ќ У Ф Х Ц Ч Џ Ш

Copyright © 2018. All right reserved.