Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
А Б В Г Д Ѓ Е Ж З Ѕ И Ј К Л Љ М Н Њ О П Р С Т Ќ У Ф Х Ц Ч Џ Ш
Ѓавол Ако видите ѓавол – успех во трговијата. Aко бегате од него - кавга.

Ѓердан Веселба. Ѓердан од злато – ќе се сомневате во нешто.

Ѓон Селидба. Излитен ѓон – чувајте се од оговарање.

Ѓубре Пари и среќа. Ако ви е дома - среќа. Надвор – наследство. Ако газите по ѓубре – ќе бидете лути.

Ѓубрење (Нива) Богатство.

Ѓубриште Благосостојба.

А Б В Г Д Ѓ Е Ж З Ѕ И Ј К Л Љ М Н Њ О П Р С Т Ќ У Ф Х Ц Ч Џ Ш

Copyright © 2017. All right reserved.