Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
А Б В Г Д Ѓ Е Ж З Ѕ И Ј К Л Љ М Н Њ О П Р С Т Ќ У Ф Х Ц Ч Џ Ш
А Ако ја сонувате буквата А - добар почеток во работата.

Абортус Чувствувате неоправдан страв.

Аван Оној кого го сакаш недостоен е за твојата љубов или не ви одговара. Aко работите со аван - гости.

Авантура Ако доживеете авантура - опасност.

Авион Ако правите авион - неисполнети желби. Aко гледате авион - позитивна промена. Aко се возите со авион - ризикот ќе ви успее. Aко скокнете од авион - пазете се од повреди.

Автобус Не дозволувајте работата да ве преокупира.

Автомобил Да се возиш - напредок во работата. Aко гледате како поминува автомобил - ќе слушнете гласови. Автомобилска несреќа - не трудете се нема да успеете во тоа што сакате.

Агол Некој неуспех ќе ве бутне.

Адвокат Грижи и трошење пари. Ако разговарате со адвокат - непријатности.

Адреса Ако ја видиш твојата - посета. Ако ја пишуваш - некој ќе те издаде.

Азбука Ако видите или читате азбука - ве чека голема и тешка работа.

Ајвар Желбите нема да ви се исполнат.

Ајкула Пазете се од некоја опасност.

Аквариум Грижи во врска со пари. Ако е полн со риби - добиток.

Акумулатор Добивка. Празен - загуба.

Алат Унапредување во работата.

Алка Ако ја носите - љубовен настан. Ако видите алка - не сте извршиле некоја обврска. Пукната алка - разделба за подолго време.

Алкохол Долг живот и здравје. Ако пиете алкохол - лажни пријатели. Ако пиете алкохол во друштво - ве очекува веселба.

Амајлија Среќа и заштита. Ако ја носиш - љубовен настан.

Амбар Благосостојба и среќа во фамилијата. Празен - залудно се надевате.

Ананас Веселба во друштво. Ако јадеш - паричен добиток.

Ангел Ако видиш ангел - имате заштита за која не знаете. Ако разговарате со ангел - многу желби ќе ви се исполнат. Ако се сонувате како ангел - болест.

Антена Ќе чуете добра вест.

Аплауз Желбите нема да ви се исполнат. Ако ви аплаудираат - премногу сте горди за да успеете. Ако сами аплаудирате - не завидувајте им на другите за нивниот успех.

Апсење Ќе бидете обвинети без причина.

Аптека Ненадејна среќа. Ако бидеш аптекар - добра заработка.

Арап Добри вести. Да се видиш себе како арап - грижи во куќата.

Артист Бидете претпазлив во работата. Ако сте вие артист – парична загуба.

Архива Сте вложиле пари во сомнителни работи.

Атентат Сплетки и завист.

Атлетичар Успех во работата. Ако сте вие атлетичар - непријатно изненадување.

Афион Грижи во љубовта. Ако јадете афион - не претерувајте во барањата.

А Б В Г Д Ѓ Е Ж З Ѕ И Ј К Л Љ М Н Њ О П Р С Т Ќ У Ф Х Ц Ч Џ Ш

Copyright © 2017. All right reserved.