Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...

Мисли останати :

 

 

„Човекот е роден слободен,а секаде е во синџири“

- Жан Жак Русо

5.0 / 5 (1 гласови)

 

„Постои само еден шеф-потрошувачот и тој може да ги отпушти сите во компанијата, од директорот до најниско вработениот, нормално доколку ги потроши своите пари на друго место“

- Сем Волтон

5.0 / 5 (1 гласови)

 

„Добро стореното е многу покорисно од добро реченото“

- Бенџамин Френклин.

5.0 / 5 (4 гласови)

 

„Не ги плаќа работодавецот платите на работниците. Работодавецот управува само со парите, а купувачот е тој кој ги создава платите на работниците“

- Хенри Форд

5.0 / 5 (2 гласови)

 

„Доколку работите само за да заработите пари, никогаш нема да успеете. Но доколку го сакате тоа што го работите и купувачот го следите пред вас, успехот е ваш“

- Реј Кроц

5.0 / 5 (1 гласови)

 

„Внатрешната организација не се стреми само да им дава оружје на луѓето, ами и да го разбие нивниот ропски дух“

- Гоце Делчев

5.0 / 5 (1 гласови)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...

Copyright © 2018. All right reserved.