Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4

Мисли за убавината :

 

 

"Има пеперутки кои живеат само два часа. Па зарем затоа се помалку убави!"

- Ljubiša Jocić

4.6 / 5 (16 гласови)

 

Убавино, барај го ликот во љубовта, а не во огледалото

- Рабиндранат Тагоре

4.3 / 5 (16 гласови)

 

"Малку се обдарени да блескаат со убавина, но секој може барем да биде пријатен"

- Свифт

3.9 / 5 (16 гласови)

 

"Најубав дел од убавината е оној кој сликата не може да го изрази"

- Бекон

4.4 / 5 (17 гласови)

 

"Убавината без шарм е како јадица без мамка"

- Емерсон

5.0 / 5 (10 гласови)

 

"Убавината е нешто животинско, доколку не е здружено со умот"

- Демокрит

4.9 / 5 (12 гласови)

1 2 3 4

Copyright © 2018. All right reserved.