Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...

Мисли за среќата :

 

 

„Првичната причина за несреќа никогаш не е ситуацијата, туку мислите за неа.“

- Екарт Тол

4.7 / 5 (6 гласови)

 

„За да бидеш среќен треба да исполнуваш три услови: да бидеш глуп, себичен и здрав. Но ако не го исполнуваш првиот услов, се ти е џабе“

- Фридрих Ниче

5.0 / 5 (6 гласови)

 

„Среќата им помага на храбрите “

- Вергилиј

5.0 / 5 (2 гласови)

 

„Нечовечно е да се радуваш на туѓата несреќа“

- Сенека

4.0 / 5 (3 гласови)

 

„Најсреќните луѓе постојано го работат она што другите го работат само кога се на годишен одмор“

- Марк Твен

3.3 / 5 (3 гласови)

 

„Зборот „среќа“ би го изгубил смисолот ако не е урамнотежен со тагата“

- Карл Јунг

5.0 / 5 (2 гласови)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...

Copyright © 2018. All right reserved.