Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4

Мисли за смртта :

 

 

„Смртта иззедначува се, се раѓаме нееднакви а умираме еднакви “

- Сенека

4.3 / 5 (4 гласови)

 

„Стравот од смртта е страв од животот“

- Марк Твен

5.0 / 5 (2 гласови)

 

„Само мртвите го гледаат крајот на војната “

- Платон

5.0 / 5 (1 гласови)

 

„Секогаш е пострашно да се плашиш од смртта отколку да умреш “

- Сенека

5.0 / 5 (1 гласови)

 

"Човек да е обесчестен е полошо отколку да е мртов"

- Сервантес

4.7 / 5 (10 гласови)

 

Ти се плашиш од смртта, но замисли што би било со тебе кога би морал вечно да живееш каков што си?

- Толстој

5.0 / 5 (24 гласови)

1 2 3 4

Copyright © 2018. All right reserved.