Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...

Мисли за пријателството :

 

 

„За два месеци може да добиете повеќе пријатели интересирајќи се за другите, отколку за две години обидувајќи се да ги натерате другите да се интересираат за вас.“

- Дејл Карнеги

3.9 / 5 (15 гласови)

 

"Улогата на пријателот е да биде покрај вас кога грешите. Кога сте во прво, сите ќе бидат покрај вас"

- Марк Твен

4.5 / 5 (20 гласови)

 

"По поразот човекот ги познава своите вистински пријатели"

- Карл Маркс

4.4 / 5 (13 гласови)

 

"Пријателите се како лубеници. Додека најдете една добра, морате да пробате стотина"

- Проспер Мериме

3.6 / 5 (10 гласови)

 

„Пријателите те честат ручек, најдобрите пријатели го јадат твојот.“

- Непознат автор

4.2 / 5 (14 гласови)

 

„Најдобриот пријател е како детелина со четири лисја. Тешко е да се најде, но среќен си ако ја имаш “

- Сара Џесика Паркер

4.1 / 5 (14 гласови)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...

Copyright © 2018. All right reserved.