Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...

Мисли за мудроста :

 

 

„Имагинацијата е поважна од знаењето“

- Алберт Ајнштајн

4.0 / 5 (6 гласови)

 

„Мудриот човек ги чува своите мисли во главата, лудиот на јазикот“

- Иван Панин

5.0 / 5 (6 гласови)

 

„Знаењето е брашно,а мудроста леб“

- Остин Омејли

5.0 / 5 (3 гласови)

 

„Божествено е постојано да мислиш на убави и нови нешта“

- Демокрит

5.0 / 5 (3 гласови)

 

„Никогаш, ама никогаш Природата не направила едно а Мудроста да каже друго “

- Едмунд Бурк

5.0 / 5 (1 гласови)

 

„Она што е водата на пустината, тоа е мудроста на душата“

- Едвард Коунсел

5.0 / 5 (1 гласови)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...

Copyright © 2018. All right reserved.