Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...

Мисли за животот :

 

 

Можете да направите што било, но не сè

- Дејвид Ален

5.0 / 5 (6 гласови)

 

Доколку поминувате низ пекол, продолжете со одење.

- Сер Винстон Черчил

5.0 / 5 (4 гласови)

 

Јас знам дека јас сум интелигентен, бидејќи јас знам дека ништо не знам

- Сократ

4.6 / 5 (11 гласови)

 

Не можете да се пронајдете себеси во минатото или иднината. Единственото место каде можете да се пронајдете е сегашниот миг

- Екард Тол

4.1 / 5 (9 гласови)

 

Кога животот ќе ти создаде илјада причини за плачење, покажи му дека имаш илјада причини за насмевка

- Меша Селимовиќ

4.3 / 5 (6 гласови)

 

„Неистражениот живот не е вреден за живеење”

- Сократ

4.2 / 5 (5 гласови)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...

Copyright © 2018. All right reserved.