Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...

Мисли за жената :

 

 

„Жената не се раѓа...таа станува Жена!“

- Simon De Buvoar

4.7 / 5 (3 гласови)

 

„На мојата жена и е сеедно што правам без неа, сè додека при тоа не се забавувам“

- Џери Сајнфелд

5.0 / 5 (1 гласови)

 

„Жената ти вели: „Оди по ѓаволите!“ Ти одиш, а таа веќе те чека таму “

- Данте Алигиери

5.0 / 5 (1 гласови)

 

"Секоја жена е беспомошна додека не и се исуши лакот на ноктите"

- Берт Рејнолдс

0.0 / 5 (0 гласови)

 

"Пристојна жена е онаа дама која знае што не смее да знае, иако знае"

- Белмондо

4.4 / 5 (13 гласови)

 

"Без жена почетокот на нашот живот би бил без помош, средината без задоволство, а крајот без утеха"

- Бајрон

5.0 / 5 (13 гласови)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...

Copyright © 2017. All right reserved.