Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3

Мисли за желбата :

 

 

„Кој не е задоволен со малку не заслужува повеќе“

- Сенека

4.7 / 5 (3 гласови)

 

"Вие сте онакви какви што сте затоа што такви сакате да бидете. Ако вистински сте сакале да станете малку поинакви, тогаш уште сега би биле во процес на трансформација"

- Фред Смит

4.7 / 5 (28 гласови)

 

"Првиот човек тешко стигнува до последната желба"

- Даница Машиќ

5.0 / 5 (5 гласови)

 

"Најмногу ќе има оној кој најмалку посакува"

- непознат автор

4.8 / 5 (17 гласови)

 

"Ти мора да бидеш промената која што сакаш да ја видиш во светот"

- Ганди

5.0 / 5 (13 гласови)

 

Кога сакаш нешто, целата Вселена прави заговор за да ја оствариш твојата желба

- Пауло Коељо

5.0 / 5 (20 гласови)

1 2 3

Copyright © 2018. All right reserved.