Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6 7

Мисли за бракот :

 

 

„Не може мажот да ја изневерува жената толку, колку што жената може да се преправа дека му е верна“

- Здравко Мамиќ

3.0 / 5 (4 гласови)

 

„Кој нема да полуди во брак, тој навистина не е нормален“

- Принцот Чарлс

5.0 / 5 (1 гласови)

 

„Добро отвори ги очите кога се жениш. Потоа… затвори ги“

- Вилијам Шекспир

4.3 / 5 (3 гласови)

 

„Подобро е да се биде добро обесен отколку лошо оженет“

- Вилијам Шекспир

0.0 / 5 (0 гласови)

 

"Брак е операција при која женската суета и машкиот егоизам се отстрануваат без анестезија"

- Хелен Роланд

3.2 / 5 (5 гласови)

 

"Да се ожениш со жената која ја сакаш и која те сака тебе, е да се обложиш со неа кој прв ќе прекине да го сака другиот"

- Албер Ками

5.0 / 5 (8 гласови)

1 2 3 4 5 6 7

Copyright © 2018. All right reserved.