Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6 7

Мисли за борбата :

 

 

„Воената победа се завршува со карневал во црнина “

- Лао Це

5.0 / 5 (2 гласови)

 

„Нашето минато може да објасни зошто страдаме, но не смееме да го користиме како изговор да останеме во ропство.“

- Џојс Маер

5.0 / 5 (5 гласови)

 

„Доколку поминувате низ пекол, продолжете со одење “

- Сер Винстон Черчил

5.0 / 5 (3 гласови)

 

„Ние се бориме за слободна и независна Македонија со широки права на сиромашното население “

- Гоце Делчев

5.0 / 5 (3 гласови)

 

„Бунтот во својата основа е јазик на оние кои не се слушнати “

- Мартин Лутер Кинг, јуниор

4.2 / 5 (5 гласови)

 

„Здравиот човек не ги мачи другите, туку маченикот станува измачител“

- Карл Јунг

5.0 / 5 (3 гласови)

1 2 3 4 5 6 7

Copyright © 2018. All right reserved.