Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5

Мисли за болката :

 

 

„Девизата -око за око- може да заврши само со ослепување на светот “

- Махатма Ганди

5.0 / 5 (1 гласови)

 

"Разделбата претставува почеток на раѓањето на спомените"

- Салвадор Дали

4.9 / 5 (12 гласови)

 

"Болката е среќа на блажените луѓе. Најмногу живее оној што најмногу страда"

- Лудвиг Борн

5.0 / 5 (11 гласови)

 

"Поубавата душа подлабоко плаче"

- Иво Андриќ

4.7 / 5 (24 гласови)

 

"Големите болки бараат големи души и само големите души трпат големи болки"

- Божидар Кнежевиќ

4.9 / 5 (20 гласови)

 

"Болката ми вели: јас сум и додека сум и ти си"

- Ранко Маринковиќ

4.9 / 5 (10 гласови)

1 2 3 4 5

Copyright © 2018. All right reserved.