Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Мисли Ваши Мисли :

 

 

Не ја обвинувај Судбината ако не знаеш да чекориш по патот кој таа ти го трасирала.

- Никодин Чернодримски

3.4 / 5 (5 гласови)

 

Bо војна губат двете завојувани страни...победник е само смрта

- Никодин Чернодримски

2.7 / 5 (6 гласови)

 

Не го пали оганот ако не си моќен да го контролираш,но ако веќе си го запалил,тогаш гледај што ќе изгори во него....минатото или иднината...сегашноста ионака е само миг.

- Никодин Чернодримски

4.2 / 5 (6 гласови)

 

Кога човекот ќе изгуби нешто скапоцено и ќе тргне во потрага да го бара, најчесто иде кај што ќе дувне ветерот со надеж дека таму ќе го најде изгубеното нешто...

- Коста Николиќ

3.5 / 5 (15 гласови)

 

Најтешките работи СЕКОГАШ се случуваат во МЛАДОСТА на еден човек, кога ќе почне да созрева,учи да се носи со нив и така ЖИВЕЕ ...Кога ќе остари, сфаќа што означувале,а пред да умре,само ќе ги почувствува последиците од тоа колку бил немоќен цело време

- Веле Новаковски

4.9 / 5 (15 гласови)

 

-Што му вредат на човекот сите зборови и се она што ќе го претвори во УМЕТНОСТ, кога не може НИКОГАШ да го објасни она што го ЧУВСТВУВА или она што му се случува во текот на својот ЖИВОТ ?

- Веле Новаковски

4.2 / 5 (14 гласови)

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Copyright © 2018. All right reserved.