Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor

Случајна Мисла :

 

Тече реката на детството.Тече полека доближувајќи се до брегот на љубовта.Љубов, секој од нас верувам се запрашал што е тоа љубов. Љубовта е нешто најубаво што може да ти се случи во животот и само љубовта може да ти го покаже вистинскиот пат кон иднината.За љубовта ни едно море не е премногу длабоко,ни едно море не е премногу студено.Еве како се случува љубовта: секогаш кога ќе помислам на тебе ѕвездите се посјајни, доволно е да те погледнам, со твојата насмевка ме топиш.А ти во себе ако носиш љубов, ќе имас сила да живееш, ќе имас нешто што ќе те води напред,а тоа знај е љубовта.Љубовта е составена од пет златни букви...

- Ангела Димитрова

3.7 / 5 (10 гласови)

Уште една случајна мисла

Copyright © 2017. All right reserved.