Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2

Народна јапонска поговорка:

 

 

Металот се запознава во оган, а човекот со вино

4.6 / 5 (11 гласови)

 

Среќата доаѓа во куќата каде што се слуша смеата

4.5 / 5 (15 гласови)

 

Co незгодата човек се бори со ум, а не со солзи

4.8 / 5 (16 гласови)

 

Секоја жена е убава во мрак, од далечина и под чадор

4.8 / 5 (15 гласови)

 

Човекот е смртен, но неговото име може да стане бесмртно

4.9 / 5 (14 гласови)

 

Никој на светот не е посилен од човекот кој знае

5.0 / 5 (10 гласови)

1 2

Copyright © 2018. All right reserved.