Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3

Народна француска поговорка:

 

 

Завидливите умираат, зависта никогаш

4.0 / 5 (12 гласови)

 

Кажете и на некоја жена само еднаш дека е убава, ѓаволот истото тоа ќе и го повторува по десет пати на ден

4.3 / 5 (12 гласови)

 

Мудриот човек не го кажува сето тоа што го мисли, но мисли се што ќе каже

4.8 / 5 (16 гласови)

 

Господ не посетува често, ама ние главно не сме дома

4.8 / 5 (10 гласови)

 

Ден без вино, ден без сонце

4.5 / 5 (4 гласови)

 

Мисли што сакаш, говори што мораш

4.9 / 5 (10 гласови)

1 2 3

Copyright © 2018. All right reserved.