Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ...

Народна македонска поговорка:

 

 

Арно е да имаш жена и умна и лична, арно ама господ по две добра на едно место не дава

4.9 / 5 (38 гласови)

 

Кој со натемаго тикви сади, ѓаволот му очи вади

4.4 / 5 (17 гласови)

 

Пари на рака Мара за рака

4.5 / 5 (32 гласови)

 

Кога двајца се караат, третиот користи

4.9 / 5 (37 гласови)

 

Работата го краси човекот, а мрзата го гнаси.

4.8 / 5 (30 гласови)

 

Без мака, нема наука.

4.6 / 5 (42 гласови)

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ...

Copyright © 2018. All right reserved.