Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2

Народна корејска поговорка:

 

 

Несреќниот човек и на пердуви да падне, ќе ја скрши главата

4.2 / 5 (6 гласови)

 

Ако ја пуштиш рибата во сад со вода, не мисли дека си и подарил слобода

5.0 / 5 (3 гласови)

 

На храбриот му помагаат и ѕвездите

4.3 / 5 (4 гласови)

1 2

Copyright © 2018. All right reserved.