Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2

Народна корејска поговорка:

 

 

Во среќниот дом и на доматите растат тикви

4.8 / 5 (6 гласови)

 

Родителите ги сакаат своите деца повеќе отколку што децата ги сакаат своите родители

4.5 / 5 (8 гласови)

 

Подобро една боца вино во животот, отколку три боци вино после смртта

5.0 / 5 (5 гласови)

 

Кога ќе паднеш во вода, лути се на себе, а не на барата

5.0 / 5 (7 гласови)

 

Од ракија се опиваш на почетокот, а од пријателството на крајот

4.3 / 5 (6 гласови)

 

Ако сте несреќни, сетете се на оние што се понесреќни од вас: тоа е проверен рецепт

4.9 / 5 (11 гласови)

1 2

Copyright © 2018. All right reserved.