Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Народна кинеска поговорка:

 

 

Подобро запали свеќа отколку да ја колнеш темнината.

5.0 / 5 (11 гласови)

 

И најдоброто паметење е послабо од најбледото мастило.

5.0 / 5 (5 гласови)

 

Омразата на непријателите ни покажува колку вредиме.

5.0 / 5 (13 гласови)

 

Пазете што посакувате, може и да ви се оствари.

4.6 / 5 (14 гласови)

 

Тоа што го сака, паметниот човек го бара во себеси, а лудиот во другите.

4.9 / 5 (7 гласови)

 

Оној кој брза, не може да оди исправено.

5.0 / 5 (9 гласови)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Copyright © 2018. All right reserved.