Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Народна кинеска поговорка:

 

 

Знаењето е богатство кое сопственикот го следи насекаде.

5.0 / 5 (10 гласови)

 

Ако на човек му дадеш риба-си го заситил за денес, ако го научиш да лови риба-си го заситил за цел живот.

5.0 / 5 (12 гласови)

 

Длабоката вода е бистра, а плитката матна.

4.9 / 5 (8 гласови)

 

Појадокот изеди го сам, ручекот подели го со пријатели, а вечерата дај му ја на непријателот.

5.0 / 5 (10 гласови)

 

Не треба да знаеш се, треба да знаеш кој не знае.

5.0 / 5 (10 гласови)

 

И најдолгиот пат започнува со првиот чекор.

4.8 / 5 (17 гласови)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Copyright © 2018. All right reserved.