Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Народна кинеска поговорка:

 

 

Човек кој може да ги победи другите е јак.Човек кој ќе се победи себеси е семоќен

5.0 / 5 (15 гласови)

 

И најдобрата метода во рацете на погрешен човек е погрешна метода

4.2 / 5 (9 гласови)

 

Голема среќа доаѓа од небо;мала среќа доаѓа од човекот

5.0 / 5 (5 гласови)

 

Ни најбрзиот коњ не може да ги стигне еднаш изговорените зборови

5.0 / 5 (8 гласови)

 

Знаењето кое секој ден не се надополнува, секој ден се губи.

4.9 / 5 (12 гласови)

 

Подобро еднаш да видиш, отколку сто пати да прочиташ.

4.7 / 5 (16 гласови)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Copyright © 2018. All right reserved.