Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Народна кинеска поговорка:

 

 

Нема човек кој не го сака доброто,како што нема вода која не би потекла надолу

5.0 / 5 (6 гласови)

 

И ако илјада луѓе веруват во глупоста,таа и понатаму останува глупост

4.5 / 5 (6 гласови)

 

Не плаши се од бавниот чекор,плаши се од стоење во место

4.9 / 5 (18 гласови)

 

Кога богатиот ќе осиромаши тој станува учител

5.0 / 5 (8 гласови)

 

Работи го она што најмногу го сакаш па нема ни да работиш

4.2 / 5 (5 гласови)

 

Една слика вреди колку 1000 зборови

4.4 / 5 (7 гласови)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Copyright © 2018. All right reserved.