Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Народна кинеска поговорка:

 

 

Виното не го опива човекот туку човекот се опива сам

4.6 / 5 (9 гласови)

 

Ако долго време живеат заедно, животните ќе се засакаат, а луѓето ќе се замразат

5.0 / 5 (26 гласови)

 

Мислата е слична на копање бунар; водата е прво матна, ама полека се разбиструва

5.0 / 5 (6 гласови)

 

Патот кон пеколот е поплочен со добри намери

4.7 / 5 (15 гласови)

 

Што е за некого мед,за некого е отров

4.4 / 5 (8 гласови)

 

Најглуви се оние кои не сакаат да слушаат

5.0 / 5 (12 гласови)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Copyright © 2018. All right reserved.