Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Народна кинеска поговорка:

 

 

Немој да тагуваш што луѓето не те познаваат- туку напротив, затоа што ти нив не ги познаваш

4.9 / 5 (19 гласови)

 

He заборавај ги своите неуспеси во мигот на успехот

4.9 / 5 (12 гласови)

 

Раната што ќе ти ја зададе пријател никогаш не може да зарасне

5.0 / 5 (17 гласови)

 

Семејството не го уништуваат глупавите синови, туку умните

4.7 / 5 (13 гласови)

 

Едно единствено "повели" вреди повеќе отколку десет "нека ти помогне небото"

4.7 / 5 (12 гласови)

 

Вино пиј од мало шише, а ученост од големо

4.7 / 5 (7 гласови)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Copyright © 2018. All right reserved.