Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Народна кинеска поговорка:

 

 

Малите не бегаат ако не ги гонат големите

5.0 / 5 (11 гласови)

 

Ниедна жена од создавањето на светот па се до денес не се усрамила молчејќи

4.8 / 5 (17 гласови)

 

На човекот никогаш не му е потребна памет така како кога има работа со лудак

4.6 / 5 (19 гласови)

 

Калта може да го извалка бисерот, но не може да го претвори во кал

5.0 / 5 (24 гласови)

 

Децата се огледало на родителите

4.9 / 5 (16 гласови)

 

Кога ќе ти останат само две парички, со едната купи леб, со другата цвет

4.8 / 5 (16 гласови)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Copyright © 2018. All right reserved.