Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Народна кинеска поговорка:

 

 

„Живеј просто и рамнодушно кон славата; со искреност патувај кон високите цели“ - Кинеска поговорка

4.3 / 5 (3 гласови)

 

Повеќе вреди да се познаваат добрите страни на својот непријател, отколку сопствените грешки

4.2 / 5 (13 гласови)

 

Кој нема ниту еден пријател, оди како странец по својата земја

4.3 / 5 (20 гласови)

 

Животот е само еден мост, не гради куќа на него

4.6 / 5 (17 гласови)

 

Сите живееме сто животи, но само еден е вреден

4.9 / 5 (17 гласови)

 

Трпеливо: со времето од тревата настанува млекото

4.9 / 5 (15 гласови)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Copyright © 2018. All right reserved.